1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“GetFive” L.L.C me seli në Prishtinë, në bashkëpunimi me shumë Hotele, Restaurante dhe Lounge nga Kroacia shpalle konkurs për 200 vende të punës (punë sezonale), si vijon:

Kryekuzhinier

Përkujdeset që të koordinoj të gjitha punët në kuzhinë, të përdorë dhe t’i përmbahet të gjitha recetave standarde sipas specifikave të kompanisë, të ketë njohuri shumë të mira për ushqimet e detit, mishit, pastat etj.

Kuzhinier/e

Është përgjegjës për përgatitjen, gatimin e recetave (mishit, pasta, ushqime të detit etj.) sipas kërkesës së kryekuzhinierit, në mënyrë cilësore dhe të shpejtë brenda afateve.

Ndihmës kuzhinier/e

Ndihmon kuzhinierin kryesor në përgatitjen e artikujve ushqimore sipas metodave dhe recetave të përcaktuara.

Pizzaman

Bën përgaditjen e Picave sipas specifikave të kompanisë, në mënyrë cilësore dhe të shpejtë brenda afateve.

Kryekamarier

Me ndihmën e menaxherit, koordinon dhe planifikon aktivitetet në restaurant për të ofruar shërbim sa më të mirë për klientët.

Kamarier

Merr porositë dhe shërben mysafirët në mënyrë efikase.

Ndihmës kamarier

Të ndihmojë në koordinimin e porosive me ndihmë të kamerierit kryesor.

Bariste

Të jetë i aftë në përgaditjen e koktejeve dhe të gjitha pijeve tjera.

Ndihmës Bariste

Të ndihmoj në përgaditjen e koktejeve dhe pijeve tjera

Recepsionist/e

 Është përgjegjës për të siguruar një pritje miqësore dhe efikase për të gjithë klientët

Pjatalarës

Të mbajë kuzhinën e pastër, të lajë enët, të organizoj enët e pa lara dhe të pastroj ushqime sipas nevojës. Të mbajë zonën ku mbahen enët të organizuar dhe pa rrëmujë..

 

Ju lutem aplikoni në butonin APLIKO

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 20 Mars 2023

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet