1
PREMIUM PLUS

Fragrance Advisors (Këshilltar të parfumeve) Prishtina Mall

Ruaj
Boutique de la Parfumerie
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

We are retailer of high quality replica perfumes. Our Store will be located at Prishtina Mall.

We are looking for FRAGRANCE ADVISORS to offer personalized services to our Customers

You will act as a salesperson and represent our company and all its products to our Customers.

Fragrance Advisor responsibilities include:

  • Greeting the customers upon their arrival to the shop
  • Hand out scent strips to every customer
  • Assist the customer with the selection of the most suitable fragrance
  • Assure the customer that it is quality product at a fair price, and
  • Cross-selling of products (e.g. serums, body lotions, shower gels etc.)

We offer competitive salary package to suitable candidates.

If you consider yourself suitable for this role, please do apply by:

Calling +383 49 565 229

or

or sending your CV to info@parfumerie-rks.com

We will be pleased to meet with you!!!


Ne jemi shitës të parfumeve kopje me cilësi të lartë. Dyqani ynë do të gjendet në Prishtina Mall.

Ne jemi në kërkim të KËSHILLUESVE PËR AROMAT për të ofruar shërbime të personalizuara për klientët tanë

Ju do të veproni si shitës dhe do të përfaqësoni kompaninë tonë dhe të gjitha produktet e saj te klientët tanë.

Përgjegjësitë e këshilltarit të parfumeve përfshijnë:

  • Përshëndetja e klientëve pas mbërritjes së tyre në dyqan
  • Jepni shirita aromatike për çdo klient
  • Ndihmoni klientin me zgjedhjen e aromës më të përshtatshme
  • Siguroni klientin se është produkt cilësor me një çmim të drejtë, dhe
  • Ndër-shitje e produkteve (p.sh. serume, kremra trupi, xhel dushi etj.)

Ne ofrojmë pako konkurruese për kandidatët e përshtatshëm.

Nëse e konsideroni veten të përshtatshëm për këtë rol, ju lutemi aplikoni duke:

Telefononi +383 49 565 229

ose

ose dërgoni CV-në tuaj në info@parfumerie-rks.com

Ne do të jemi të kënaqur të takohemi me ju!!!

Shikime 6,368
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 19/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet