1
PREMIUM PLUS

Office Coordinator, Business Development Coordinator

Ruaj
Medicana
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PERSHKRIMI I PUNES

1.Office Coordinator

 • Informimi rreth spitalit dhe sherbimeve te spitalit
 • Pergatitja e dokumenteve te pacijentit
 • Mbane maredhenje te mira me qendren ne Turqi duke bashkerenduar punen dhe duke ndjekur procedura
 • Organizimi dhe planifkimi i aktiviteteve te stafit
 • Ben perkthime me shkrim dhe verbalisht nga gjuha turke ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas
 • Organizime te mbledhjeve dhe te seminareve

2.Business Development Coordinator

 • Vizitat e rregullta ne laboratore, barnatore, mjeke dhe institucione ( prezentimi i spitalit)
 • Organizimi dhe planifkimi i aktiviteteve te stafit
 • Menaxhimi i pritjeve dhe kerkesave te pacijenteve
 • Mbledhja e informatave te tregut per te permirsuar rezultatet e ekipit dhe te kompanise Organizimet e mbledhjeve dhe te seminareve

KUALIFIKIMET E KERKUARA

 • Niveli i edukimit Bachelor
 • Pervoje pune ne shendetsi ( minimum dy vite)
 • Te kete njohuri te gjuhes shqipe,angleze dhe turke ( mundesisht edhe boshnjake
 • Te kete njohuri ne perdorimin e paketes Microsoft Office
 • Mosha ne mes 25-50 vjet
 • Te jete komunikativ dhe te kete aftesi te shitjes dhe te jete bindes
 • Te kete network dhe te jete i/ e pershtatshem per pune ekipore
 • Patent shoferi B

Kandidatë e interesuar mund te kontaktojne nepermjet WHATS APP’it ose VIBER’it +905375924174

ose email adresa shkiponja.altikanoglu@medicana.com.tr

Shikime 7,484
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 19/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet