Segment

Inxhinier i elektrosë ose mekatronikës, Inxhinier i makinerisë ose ndërtimtarisë, Shitës për pjesë rezervë të makinerive të rënda

	 	 

Segment Kosova Sh.p.k është distributor i autorizuar për shitjen dhe servisimin e makinerive dhe paisjeve të reja në sektorin e ndërtimitarisë, sektorin e minierave dhe sektorin e prodhimit industrial. Segment Kosova shpk është distributor i autorizuar nga Atlas Copco, Danfoss, Epiroc, Husqvarna, Dynapac, Iterchimica, CIFA etj.  Segment Kosova shpall:

KONKURS PËR PUNËSIM

Një (1) konsulent të shitjes për paisje industriale (inxhinier i elektrosë ose mekatronikës)

Detyrat:

 • Të promovoj dhe të realizoj caqet e shitjeve për paisje industriale (kompresorë, shëndrrues te frekuencave, vakum pompa etj.) në fabrika prodhuse dhe përpunuese
 • Të analizoj instalimet aktuale në fabrika dhe të analizoj/ shqyrtoj nevojat/kërkesat në treg për paisjet tona
 • Të identifikoj mundësit për zgjidhje/ shitje të paisjeve tona dhe te zgjeroj databazën e klientëve
 • Të përgadisë propozime, zgjidhje dhe oferta për nevojat/kërkesat e klientëve
 • Të prezantoj dhe negocioj zgjidhjet/ ofertat me klientët
 • Të mirëmbaj në vazhdimësi mardhënjet komerciale me klientë dhe furnitorët përkatës
 • Të analizoj tregun, shitjet dhe konkurencën dhe të raportoj në baza periodike

Njohuritë dhe aftësitë:

 • Aftësi të mira promovuese dhe komunikuese
 • Aftësi të mira teknike mbi paisjet industriale dhe aplikimet e tyre
 • Aftësi të mira të sistemve elektrike/mekatronike/automatikes
 • Kerkohet pergaditje univerzitare në inxhinieri të Elektrosë/Mekatronikës/Automatikës
 • Kerkohet të pakten një vitë përvojë në shitje të paisjeve dhe punë në Elektro/Mekatronikë/Automatikë
 • Të njohë mbi mesatare gjuhen Angleze (shkrim, lexim dhe në të folur)
 • Aftësi kompjuterike të Microsoft office (excel, word dhe outlook)

Një (1) konsulent të shitjes për makineri të rënda të ndertimtarisë (inxhinier i makinerisë ose ndertimtarisë)

Detyrat:

 • Të promovoj dhe të realizoj caqet e shitjeve për makineri të rënda të ndertimtarisë (Makineri Betoni, Makineri Asfalti dhe paisje të tjera të punës në ndertimtari)
 • Të monitorojë projektet dhe punishtet e ndërtimtarisë dhe të analizoj/ shqyrtoj nevojat/kërkesat e kontraktorëve/ndërtuesëve në treg per paisjet tona
 • Të identifikoj mundësit për zgjidhje/ shitje të makinerive dhe te zgjeroj databazën e klienteve
 • Të përgadisë propozime, zgjidhje dhe oferta për nevojat/kërkesat e klientëve
 • Të prezantoj dhe negocioj zgjidhjet/ ofertat me klientët
 • Të mirëmbaj në vazhdimësi mardhënjet komerciale me klientë dhe furnitorët përkatës
 • Të analizoj tregun, shitjet dhe konkurencën dhe të raportoj në baza periodike

Njohuritë dhe aftësitë:

 • Aftësi të mira promovuese dhe komunikuese
 • Aftësi të mira teknike mbi makinerit e ndërtimit dhe aplikimet e tyre
 • Kërkohet përgatitje universitare në inxhinieri të Makinerisë/Ndërtimtarisë
 • Kërkohet të paktën një vit përvojë në shitje të makinerive rënda dhe punë me Makineri/ në Ndërtimtari
 • Të njohë mbi mesatare gjuhën Angleze (shkrim, lexim dhe në të folur)
 • Aftësi kompjuterike të Microsoft office (excel, word dhe outlook)

Një (1) shitës për pjesë rezervë të makinerive të rënda

Detyrat:

 • Të promovojë dhe të realizoj caqet e shitjeve për pjesëve rezervë
 • Të pranojë kërkesat dhe të analizoj/ shqyrtoj nevojat/kërkesat e klientëve për pjesë rezervë
 • Të lexojë skemat e makinerive dhe të identifikoj shifrat  përkatëse të pjesëve rezervë
 • Të identifikojë mundësit për shitje të pjesëve rezerë dhe te zgjeroj databazën e klienteve
 • Të përgatisë ofertat për mundësitë/nevojat/kërkesat e klientëve për pjesë rezervë
 • Të prezantojë dhe negocioj ofertat me klientët
 • Të mirëmbajë në vazhdimësi mardhënjet komerciale me klientë dhe furnitorët përkatës
 • Të përgadisë listat e porosisve për pjesë rezervë
 • Të analizojë tregun, shitjet dhe konkurencën dhe të raportoj në baza periodike

Njohuritë dhe aftësitë:

 • Aftësi të mira promovuese dhe komunikuese
 • Aftësi të mira teknike mbi makineritë e rënda dhe pjesët e tyre
 • Kërkohet të papktën një vitë përvojë në shitje të pjesëve rezervë për makineri të rënda apo makineri të ngjajshme
 • Kandidatët me edukim dhe përvoj në makineri të rënda kanë përparësi
 • Të njohë mesatarisht gjuhën Angleze (shkrim, lexim dhe në të folur)
 • Aftësi kompjuterike të Microsoft Office (excel, word dhe outlook)

Kandidatëve të pranuar ju ofrohet kontratë pune, trainime teknike dhe komerciale brenda dhe jashtë vendit mbi natyrën e paisjeve/makinerive dhe aplikimin e tyre në industri.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet t´i dorëzojnë CV-të e tyre në formë elektronike në e-mailin: info@segment-rks.com duke specifikuar qartësisht poziten për të cilen aplikoni.

Vetëm kandidatët në listen e ngusht do të kontaktohen për intervistë.

Segment Kosova Sh.p.k

TAGS: SegmentPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1759
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC