1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ERC Trade me seli në Bardhosh, Prishtinë është kompani e specializuar në shitje, marketing dhe distribuim të produkteve ushqimore dhe higjienike (FCMG) në tregun e Kosovës.

Ne po rritemi  vazhdimisht, prandaj  jemi  në  kërkim  të  talentëve  për  të  plotësuar  vendin e  punës  në vijim:

Agjent/e të shitjes (2 pozita)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Promovon dhe realizon shitje direkte të
 • Mban kontakte të vazhdueshme dhe menaxhon raportet me klient duke përmbushur kërkesat e tyre.
 • Organizon promocione dhe aktivitete tjera taktike të shitjes për të realizuar dhe rritur
 • Të jetë fleksibil duke përmbushur detyrat dhe përgjegjësitë me efikasitet dhe efektshmëri.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe të punës në
 • Të jetë i përgjegjshëm duke respektuar standardet dhe rregullat e punës.
 • Të merr përgjegjësi dhe të ofroj llogaridhënie.

Shkathtësitë dhe kualifikimet

 • Përvoja e punës në shitje së paku 1 vit do te konsiderohet përparësi.
 • Aftësi të shkelqyera të komunikimit, prezantimit, shitjes dhe
 • Aftësi të shkëlqyera
 • Të ketë patent të kategorisë
 • Njohuri bazike të teknologjisë (MS Office).

Konkursi mbetet i hapur 8 ditë nga data e  shpalljes.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e tyre përmes e-mail adresës:

fellenza.krasniqi@erctrade-ks.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Shikime 2,408
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet