1
PREMIUM PLUS

Promotere

Ruaj
Mind & Share Marketing
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
M.SH.M sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune per poziten Promotere me pagen fikse mujore 550 Euro Brutto

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 17-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:

Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtor/e me kontratë pune e rregulltë.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 048 255 556 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet