1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Agjente e Shitjes - Ted Baker London - Albi Mall

Udhëzuesi i TED Baker-lidhur me punën e agjentes të shitjes - 1 pozitë e hapur
TED BAKER është duke kërkuar një agjente të shitjes, një entuziaste për t'iu bashkangjitur ekipit tonë në dyqanin luksoz në Albi Mall.

Roli i punës:
Roli i Agjentit të Shitjes është që të maksimizojë shitjet, përmes një niveli të lartë të shërbimit ndaj klientëve të Ted, duke bërë përpjekje për t'i tejkaluar pritshmëritë. Të jeni një ambasador krenar dhe i pasionuar i Ted-it, i cili e kupton dhe promovon "Deklaratën e Misionit" dhe "Vizionin" e kompanisë.


Kërkesat kryesore:

 • Të keni së paku 1 vit përvojë pune në një rol të ngjajshëm;
 • Të jeni në gjendje të kuptoni konceptin dhe stilin e Ted Baker;
 • Të jeni të aftë të ndërmerrni iniciativa, të jeni proaktiv dhe të sjellni ide kreative;
 • Të keni aftësi komunikimi dhe njohuri mbi qasjen ndaj klientit;
 • Të jeni të përgjegjshëm dhe të respektoni rregullat e punës;
 • Të jeni në gjendje të punoni individualisht dhe në grup;
 • Të jeni fleksibil dhe të përmbushni detyrat dhe përgjegjësitë me efikasitet;
 • Të krijoni një mjedis pozitiv ekipor, të inkurajoni bashkëpunimin;
 • Të jeni korrekt, i motivuar dhe i përkushtuar;
 • Të merrni përgjegjësi dhe të ofroni llogaridhënie;
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi.
 

Shikime 6,352
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet