1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


hr@interex-supermarket.com

Shikime 2,430
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet