1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune


Qendra Aesthetic Center Istanbul po kërkon për Recepsioniste

Lloji i punës: Full Time (Orar i plotë)
Kërkesat e profilit: Detyrë primare e recepsionistes është të dijë të përfaqësoj kompaninë para palëve të treta, të jetë e shkathët në komunikim, të dijë të organizoj kohën dhe takimet si dhe mbaje situatën
nën kontrollë edhe në raste të punës nën presion.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjigjet në telefonata dhe u jep informata telefonuesve, pranon
  mesazhe ose e transferon thirrjen tek individët e duhur;
 • Mirëpret klientët dhe telefonuesit, trajton kërkesat e tyre, ju jep
  zgjidhje apo i drejton tek personat e duhur sipas nevojave të tyre;
 • Kompleton formularë në përputhje me procedurat e kompanisë;
 • Harton, shkruan dhe shpërndan shënimet e takimeve dhe raportet;
 • Pranon lajmërimet e postës, materialet promovuese dhe informacione të
  tjera;
 • Ruan oraret në kalendarin e ngjarjeve;
 • Bënë kopje të dokumenteve dhe materialeve të tjera të shtypura;
 • Mbikëqyrë zyret, dhe siguron orientim për stafin e ri;
 • Punon me pajisje të zyres si: fotokopjues, sisteme telefonike,
  menaxhim të bazës së të dhënave dhe aplikacione të tjera.
 • Të jetë përgjegjëse në punën që bënë;
 • Të respektoj hierarkinë dhe specifikat e kompanisë;
 • Kryen detyra sipas kërkesës në punë të ngjashme të profesionit e saj.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Diplomë Universitare
 • Të ketë eksperiencë të mëparshme si recepsioniste
 • Përdorimi i programit Pro Data
 • Përdorimi i programeve bazë të kompjuterit (word, exel, power point,etj)
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze (e preferuar)


Të dhënat:

Pozicioni: Recepsioniste
Vendndodhja: Fushë Kosovë (Zyrë)
Raporton tek: Drejtori i Përgjithshëm; 
Paga: Fikse
Kontrata: Sipas Kodit të Punës;
Aplikimet mbyllen: 08.02.2023 në ora 00:00.

Si të aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresat e e-mail-it: info@aci-ks.com/esrahashani@aci-ks.com

Shikime 1,622
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 08/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet