1
PREMIUM PLUS

Këshilltar/e i/e Shitjes (Prishtina Mall)

Ruaj
Buton Electronics
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Buton Electronics
 
Pozita: Këshilltar/e i/e Shitjes
Lokacioni: PRISHTINA MALL
Orari: Full Time
Vende te Lira: 10
 
Buton ofron një ambient të punës energjik ku puna ekipore do ju mbaj të motivuar gjatë gjithë orarit te punës.
Aplikantet e perzgjedhur do te ftohet ne periudhe trajnimi prej 2 javesh, e cila do te mbahet duke pergaditur dyqanin ne Prishtina Mall per hapjen e madhe me 9 Mars 2023.
 
Përshkrimi i detyrave të punës:
 • Të komunikoni dhe ti shërbeni klientëve sipas standarteve të kompanisë
 • Të jeni përgjegjës për mirëmbajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve në sektorin e tuaj
 • Të ndiqni dhe zbatoni udhëzimet e shitjes për sektorin tuaj
 • Të menaxhoni ankesat dhe komentet e klientëve sipas standarteve të kompanisë
 • Të organizoni dhe propozoni porosi të produkteve nën përgjegjësinë tuaj
 • Të keni njohuri për trendet e fundit të Teknologjisë
 • Të ketë përvojë pune në shitje me pakicë
 • Të jetë energjik/e dhe të pëlqejë punën me marëdhënie me klientin
 • Gjuha angleze e preferuar
 • Të jenë të aftë të punojnë me mbikqyrje minimale
Përfitimet:
 • Pagë konkurruese
 • Bonuse mujore & Incentiva
 • Pushim Vjetor & Mjekësor
 • Vlerësime të rregullta të performances
 • Njohje të teknologjise se trendit te fundit
 
Aplikimi bëhet deri më 24.02.2023 duke dergu email ne jobs@butonks.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet