1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MINNA Fashion është kompani lidere në industrinë e modës, më saktësisht në dizajnimin dhe prodhimin e veshjeve ekskluzive. Aktualisht, MINNA është duke zgjeruar ambientin dhe biznesin, andaj na duhen edhe njerëz të rinjë, të motivuar dhe të gatshëm për të vazhduar rrugëtimin së bashku.

MINNA për plotësimin e nevojave të saj, shpall:

KONKURS PUNE

Pozita: Agjente e shitjes online

Ne po kërkojmë një agjente shitjesh të motivuar dhe të orientuar nga klientët për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje. Në këtë rol, ju do të jeni përgjegjës për identifikimin dhe sigurimin e mundësive të reja të shitjeve përmes kanaleve online dhe për të siguruar kënaqësinë e klientëve tanë ekzistues.

Përgjegjësitë:

 • Përgjigjet në pyetjet e klientëve dhe jep informacion në lidhje me produktet tona;
 • Përdor platformat online për të identifikuar dhe për të arritur tek klientët potencialë;
 • Mban shënime të sakta të aktiviteteve të shitjeve dhe ndërveprimeve me klientët;
 • Ndjek klientët për të siguruar kënaqësinë e tyre dhe për të zgjidhur çdo problem;
 • Bashkëpunon me ekipin e marketingut për të zhvilluar dhe zbatuar strategji të shitjeve online

Kërkesat:

 • Aftësi të forta ndërpersonale dhe komunikuese;
 • Përvojë e provuar në shitje;
 • Njohuri e mire e gjuhes angleze;
 • Njohja me platformat e shitjeve online;
 • Aftësia për të kryer shumë detyra dhe për të dhënë përparësi në mënyrë efektive;
 • Mendësi e fokusuar te klienti dhe dëshira për të ofruar shërbim të shkëlqyer;
 • Diplomë e shkollës së mesme ose ekuivalente;një diplomë bachelor është një plus.

Informacione Shtesë:

 • Vendi: Cagllavice, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj KM5
 • Orari: Full Time
 • Pagë konkurruese
 • Ambient pozitiv i punës

Nëse posedoni aftësitë dhe përvojën e kërkuar, shfrytëzojeni këtë mundësi  për t'u bërë pjesë e kompanisë sonë dhe aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në minnafashionhr@gmail.com dhe titullin e punës si subject.

Numri kontaktues: 048801074 

Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

Shikime 5,878
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet