1
PREMIUM PLUS

Auditor Kryesor, Auditor i Lartë Financiar, Auditor Junior i Përputhshmërisë, Auditor Junior Operativ, Auditor Junior Financiar

Ruaj
Korporata Energjetike e Kosovës
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Për informata të mëtejme / shkarkim te shpalljes dhe formularit për aplikim, ju lutem klikoni linkun: http://kek-energy.com/kek/thirrje-ftesa/

Shikime 7,630
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 03/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet