1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita: Teller/ Ekipi i Zëvendësimit

Lokacioni: Viti

Data e Hapjes: 02.02.2023

Data e Mbylljes: 15.02.2023

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ofrojë shërbime profesionale dhe në kohën e duhur për klientët e bankës dhe klientët potencial.
 • Të shërbejë si pikë e drejtpërdrejtë kontakti për klientë.
 • Të kryej funksione të pagesave dhe të pranimit për klientët e depozitave dhe të kredive.
 • Është përgjegjës të siguroj që të gjithë klientët të marrin shërbim të lartë dhe t’i ndihmojë ata rreth pyetjeve dhe shqetësimeve të tyre.
 • T’i promovoj dhe shes produktet dhe shërbimet bankare. T’i procesoj transaksionet kesh.
 • Të krijoj dhe mbaj marrëdhënie afatgjata me klientët.
 • Të njihet plotësisht me rregullat përkatëse të Bankës, rregulloret dhe procedurat.

Kualifikimet:

 • Të ketë Diplomë Baçellor në Ekonomi, Financa, Administrim Biznesi apo të ngjashme. Te ketë eksperiencë pune në bankë (e preferueshme).
 • Të ketë njohuri të punës në kompjuter. Të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të ketë aftësi organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Të ketë energji pozitive, të jetë i shoqërueshëm si dhe të orientohet në përmbushjen e kërkesave të klientëve dhe arritjen e pritshmërive të bankës.
 • Të ketë aftësi komunikimi në anglisht, në të folur dhe në të shkruar (gjuha turke është përparësi).

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin në gjuhën Angleze:

https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/ 

Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al

Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfindencialitet të lartë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur për testim do të lajmërohen përmes telefonit.

Shikime 2,723
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 15/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Viti
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet