1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kontabilist/e

Vendi: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatitjen e raporteve për analiza të shitjeve në baza mujore;
 • Përgatitjen e buxheteve eventuale , monitorimi dhe krahasimi me rezultatet aktuale;
 • Përgatit regjistrimet, harmonizimin e arkëtimeve dhe pagesave në  sistemin e kontabilitetit;
 • Pergatit raporte financiare të kerkuara nga Menaxhmenti si dhe detyra tjera

  Kandidati duhet të ketë:
 • Diplomë Universitare;
 • Njohuri të mira të kompjuterit dhe pakos Microsoft Office;
 • Njohuri të mira në ndonjë softwer kontabiliteti/finance;
 • Njohuri të mira në fushën e financave, kontabilitetit dhe tatimeve;
 • Preferohet të jetë anëtar i ndonjë shoqate të kontabilistëve si ShKÇAK;
 • Përvojë pune në fushën relevante, më së paku 2 vite;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • I/e vet motivuar në punë;
 • Aftësi të mira në të shkruar dhe në të folur:


Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat në adresën contact@red-media.co).

Afati për aplikim deri më 28.02.2023.
Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

Shikime 5,929
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 28/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet