1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Oberal L.L.C me seli në Fushë Kosovë shpall konkurs për 1 vend pune :

Pozita :

  • Agjent i Shitjes  - Gjithë Kosovën

Detyrat e Shitësit.

  • Gjen Klientë te ri ne sektorin te cilin punon dhe sigurohet që shërbimi ndaj klientëve te jetë ne nivelin me të larte
  • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
  • Bën prezantimin, dhe shitjen e produkteve në terrenin përkatës,

Kualifikimet

  • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
  • Patentë të vozitjes, kategori B.

Aplikacionet te dërgohen tek emailin i cekur me poshtë.

Info@oberal.com

Shikime 6,038
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet