1
PREMIUM PLUS

Graphic & Motion Designer

Ruaj
GetFive
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“GetFive” L.L.C me seli në Prishtinë, Arberi (Dragodan), Rr. “Vicianum”, shpalle:

K O N K U R S

Pozita: Graphic & Motion Designer

Vendi: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Kryen detyrat ditore, javore dhe mujore për matrialet promovuese në kuadër të platformës.
 • Bën dizajne për rrjetet sociale.
 • Bën dizajne të fletushkave, broshurave dha matrialeve tjera reklamuese për kompaninë.
 • Zhvillon ide për Animacione në kuadër të platformës.
 • Zhvillon ide për Dizjanet në rrjetet sociale.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • ​Kandidatët preferohen që të kanë diplomë Universitarë ose trajnimi në fushën e Graphic dhe Motion Designer.
 • Të ketë së paku 2 vjet përvojë pune në fusha relevantë si advertising, 3D, Social Media dhe Design.
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve të ADOBE (After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator).
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhën Angleze.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore – universitare (nëse ka)
 • Portfolion

Aplikimi bëhet përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 10.02.2022, Ora 16:00h.

Shikime 2,671
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 10/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet