1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune nga kompania “Evapify”

Emri i pozitës; Drejtor i Financave (CFO)

Evapify është kompani globale me bazë në Poloni që si aktivitet primar ka distribuimin e cigareve elektronike me avullosje (vapes) në rajon, me zyre qendrore në Prishtinë.

Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne;
 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnime profesionale;
 • Mundësi zhvillimi profesional në një kompani vazhdimisht në rritje.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Përgjegjësitë:

 • Organizon, drejton dhe mbikëqyr të gjitha funksionet e menaxhimit/raportimit financiar dhe kontabilitetit brenda kompanisë.
 • Koordinon përgatitjen e pasqyrave, raporteve, analizave financiare dhe raporteve të veçanta informative;
 • Ofron mbështetje konsultative për planifikimin e iniciativave nëpërmjet analizave, raporteve dhe rekomandimeve të informacionit financiar dhe menaxherial.
 • Mban dhe menaxhon proceset e kontrollit të brendshëm të kompanisë;
 • Krijimin dhe përmirësimin e vazhdueshëm te Departamentit te Financave dhe Kontabilitetit duke krijuar Procedurat e  nevojshme.
 • Menaxhimi i aspekteve tatimore te kompanisë dhe koordinimi me kompanitë konsulentë dhe  Auditorët.
 • Ndihmon në përgatitjen e planeve strategjike, buxheteve dhe parashikimeve financiare, si dhe kontrollon në përgjithësi sistemet e menaxhimit financiar.
 • Mirëmban e dokumentacionin financiar në bazë të kërkesave ligjore.
 • Monitoron kontrollimin e faturave të shitjes dhe blerjes duke mbikëqyrur gjithë dokumentacionin përkatës;
 • Monitoron regjistrimet e arkëtimeve dhe pagesave sipas llogarive;
 • Monitoron stokun e produkteve të kompanisë.
 • Analizon fluksin e parasë, kontrollet e kostove dhe shpenzimeve me qëllim të ofrimit të rekomandimeve të duhura tek ekipi drejtues;
 • Përgjegjës në administrimin e marrëdhënieve me furnitorët;

Kualifikimi:

 • Diplomë Universitare në Financa/Kontabilitet;
 • Eksperiencë pune në pozicione drejtuese në Financë/Kontabilitet;
 • Njohuri për SNRF, çështjet e kontabilitetit dhe sistemin e taksave të Kosovës;
 • Aftësi udhëheqëse dhe të vendimmarrjes;
 • Aftësi të analizës së të dhënave dhe metodave të parashikimit;
 • Aftësi të komunikimit dhe prezantimit;
 • Aftësi analitike;
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe në mënyrë të pavarur;
 • Nivel i avancuar i Gjuhës Angleze dhe përdorimit të Microsoft Office-it.
 • Aftësi të forta teknike në kontroll financiar, kontabilitet, raportim, buxhetim dhe parashikime financiare.

Aplikimet mund ti dërgoni deri më 20.02.2023 në hrkosovo@evapify.com duke përfshirë CV-në aktuale dhe një përshkrim të shkurtër se pse kjo pozitë është e përshtatshme për ju.

Shikime 4,348
Kategoria Menaxhment
Skadon 20/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet