1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS
Pozitat e hapura për punë në Adria 7 janë:

 • 2 Shitës/e
 • 1 Mirëmbajtëse

Shitës/e

Përgjegjësitë kryesore:

 • Përvojë me shitjet dhe shërbimin ndaj klientit,
 • Të jeni në gjendje t'i qaseni detyrave me një mendje të strukturuar dhe të orientuar drejt qëllimit.
 • Komunikon me klientët për të kuptuar nevojat dhe preferencat e tyre
 • Kujdeset që produktet janë të vendosura dhe ekspozuara në përputhje me standardet e caktuara
 • Kryen detyra të tjera siç i janë caktuar

Kualifikimet e kërkuara:

 • Së paku shkolla e mesme
 • Së paku 6 muaj përvojë pune
 • Aftësi për të punuar në ekip
 • Aftësi komunikuese dhe fleksibilitet

Paga fillestare 500 euro brutoMirëmbajtëse

Kualifikimi:

 • Të jetë në gjendje për pune pastrimi
 • Të jetë energjik dhe punetore
 • Të ketë aftësi për të punuar në grup
 • E vëmendshme

Detyrat dhe pergjegjesite

 • Të mirëmbajë dhe të raportoj tek udhëheqesi i sektorit.
 • Të pastroj hapësirat e kompanisë


Orari i punës 09:00 – 14:00 E Hënë - E Shtunë

Apliko duke dërguar CV-në dhe dokumentet tjera që mendoni se mund të krijojnë përparësi në punësimin tuaj në ntpadria7@gmail.com Në subjekt shënoni Emrin & Mbiemrin dhe pozitën për të cilën po aplikoni.
Kandidati/ja i/e suksesshëm/me do të njoftohet për intervistë.

Shikime 6,839
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 03/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet