1
PREMIUM

Account Manager

Ruaj
Red Media
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

RED MEDIA sh.p.k – agjension i marketingut, me qëllim të ofrimit të mundësisë të të interesuarve të punojnë dhe mësojnë përvoja të reja në fushën e marketingut, shpall këtë konkurs:

POZITA: Account Manager

DETYRAT/OBLIGIMET:

 • komunikim me klientat,
 • pranimi dhe analiza e kerkeses nga klienti,
 • media planifikimi dhe shperndarja e planit neper media
 • monitorim I ecurise se fushates
 • pregaditja e raportit te fushates
 • evidenca dhe faturimi

ORARI I PUNËS: E Hënë - E Premte

KUSHTET E APLIKIMIT:

 • I/E diplomuar në deget: Ekonomi, Marketing, Matematikë, Shkenca Kompjuterike
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Njohuri në Microsoft Office (PowerPoint dhe Excel të domosdoshme)
 • Aftësi të mira të punës në kompjuter
 • Posedim të lejes për vozitje – kategoria B.
 • Eksperience pune minimum 5 vjet – preferohet ne sektorin e njejte.

APLIKUESIT PËR POZITËN E CAKTUAR DUHET TË DËRGOJNË KËTO DOKUMENTE:

 • CV-në së bashku me dëshmitë e përgatitjes shkollore – universitare.
 • Çertifikata të trajnimeve eventuale.

Dokumentat të dërgohen në adresën elektronike contact@red-media.co

Konkursi do të jetë i hapur deri më 28.02.2023

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet