1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Mettro Studio” është një kompani e prodhimit të videove dhe është e specializuar në krijimin e përmbajtjes për mediat sociale. Nga zhvillimi i konceptit dhe para-produksioni e deri te filmimi dhe montazhi, Mettro synon të sjellë art, DIY dhe receta gatimi si përvoja të jashtëzakonshme për të gjitha familjet.

"Mettro Studio" L.L.C., shpall vende të lira pune për tre kameramanë
 
Kualifikimi dhe kriteret:
• Njohuri të mira me DSLR kamera.
• Përvoja e punës në video-projektes
• Shkathtësi, përpikëri dhe kreativitet në punë.
 

Ju lutem dërgojeni CV në info@mettrostudio.com

Për më shumë informata kontaktoni në 049 46 46 93

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet