Think B

Dizajner/e grafik/e

	 	 

Dizajner/e grafik/e

ThinkB është kompani e marketingut e cila ka klient të industrive të ndryshme, ThinkB merret me menaxhim të rrjeteve sociale, marketing digjital, PR dhe Komunikim dhe organizim të eventeve dhe ngritje të fondeve.

Përgjegjësitë :

 • Dizajnon dhe krijon punime të ndryshme sipas kërkesave të kompanisë
 • Propozon ide dhe koncepte kreative për klientet
 • Kontribuon në Strategjinë e marketingut të klientëve
 • Përcjellë punët që i caktohen nga personi menaxheri i projekteve
 • Dizajne Adhoc
 • Dizajnimi I katalogëve,broshurave,fllajerave,posterave,sipas kërkesave të klientit

Kualifikimet

 • Të ketë përvoje pune në këtë fushë
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë energjik
 • Të ketë njohuri në Adove Photoshop, Illustrator, InDesign ose Corel Draw

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe portofolion e punëve tuaja në adresën e e-mailit: info@think-b.net

TAGS: Think BPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1958
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC