1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr individёt e intersuar:

Pozitat:                       Zevendes/e Menaxher/e, 

                                      Menaxher/e i/e Shitjes,

                                      Menaxher/e i/e depos,

                                      Visual  Merchandiser/e,

                                      Arkatar\e,

                                      Asistent\e të shitjes dhe

                                      Depoist;

Vendi i punës :         Prizren (Qendra “Premium Park”)

Orari i punë:            I plotë

Afati për aplikim:    Deri më  28/02/2023

Kriteret pёr pozitat Zv. Menaxher/e, Menaxher/e i/e shitjes dhe Menaxher/e i/e depos;

 • Diplomë Universitare – Drejtimet e preferuara: Ekonomik dhe Administrim Biznesi;
 • Përvojë pune paraprake së paku 2 vite në menaxhim dhe udhëheqje;
 • Shkathtësi në menaxhimin e kohës, caktimin e prioritetëve ditore-javore;
 • Aftësi ndërpersonale për të menaxhuar stafin dhe për të punuar si pjesë e një ekipi në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkelqyera në transmetim dhe delegim të detyrave;
 • Shkathtësi komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
 • Njohuri të avancuara te programeve kompjuterike;
 • I\e afte të punoj, të veprojë dhe të gjykojë drejt në situata më presion të shtuar;

Kriteret pёr pozitat Visual  Merchandiser/e , Arkatar\e, Asitent\e te shitjes dhe Depoist;

 • Edukim i lartë;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryerje të detyrave;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email:puno@am-megastore.com

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Shikime 5,878
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet