1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Posta Express është postë private që operon në treg tash e 12 vite, e njohur poashtu si posta më shërbimin më professional në vend.

Në mënyrë qe t’i përgjigjemi kërkesave të klientëve tanë, ne po zgjerohemi në qendrën tregtare Prishtina Mall dhe për plotësimin e vendeve të punës, shpallim konkurs për pozitat:

 • Përfaqesues i Postës Express në qendrën tregtare Prishtina Mall (1)
 • Konsulent i Kujdesit ndaj Klientit me bazë në Fushë Kosovë (2)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Informon dhe këshillon rreth shërbimeve tona, çmimeve  dhe kushteve të bashkëpunimit;
 • Identifikon qartë shqetësimet e klientëve dhe ofron zgjidhje të pranueshme ;
 • Kujdeset përmes telefonit dhe e-mail për klientët dhe kërkesat e tyre ;
 • Identifikon klientët potencial për bashkëpunim dhe cakton takime zyrtare;
 • Përkrah dhe këshillon klientët duke u përgjigjur në pyetjet e tyre ;
 • Pranon, regjistron dhe nis pako ne destincaionet e kërkuara (individ apo kompani);
 • Vazhdimisht zhvillon aftësitë kyçe dhe të çmuara si puna ekipore, mentaliteti për të shërbyer mirë, këmbëngulësia dhe shumë të tjera.

Profili i kërkuar për të 2 pozitat:

 • Diplomë Universitare (e preferuar në Juridik, Ekonomik, Administrim Biznesi ose të ngjajshme) ;
 • Aftësi të shquara komunikimi, organizative dhe analitike;
 • Preferohet njohuria mesatare e Gjuhës Angleze ;
 • I/e përkushtuar dhe motivuar për sukses;
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office (posaçërisht Excel dhe Word).

Si të aplikoni?

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre : CV dhe referencat në email adresën pune@expressposta.com deri me 28.02.2023

Shikime 7,121
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet