1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr individёt e intersuar:

Pozitat:                       Menaxher/e i Marketingut   

                                      Asistent/e i/e Marketingut  dhe i/e Shitjes,

                                      Menaxher/e i/e shitjes,

                                      Asistent/e Ekzekutiv/e,

                                      Kalkulant/e;

Vendi i punës :        Lipjan  (Suhadoll, Rr. “ Van Gog”)

Orari i punë:            I plotë

Afati për aplikim:    Deri më  28/02/2023

Kriteret pёr pozitat Menaxher i Marketingut, Asistent/e i/e Marketingut dhe i/e shitjes, Menaxher/e i/e shitjes, Asistent/e Ekzekutiv/e dhe Kalkulant/e;

  • Diplomë Universitare – Drejtimet e preferuara: Ekonomik dhe Administrim Biznesi;
  • Përvojë pune paraprake së paku 1 vite në menaxhim dhe udhëheqje;
  • Aftësi ndërpersonale për të punuar si pjesë e një ekipi në zgjidhjen e problemeve;
  • Aftësi të shkelqyera në transmetim dhe delegim të detyrave;
  • Shkathtësi komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
  • Njohuri të avancuara te programeve kompjuterike;
  • I\e afte të punoj, të veprojë dhe të gjykojë drejt në situata më presion të shtuar;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email: puno@am-megastore.com

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Shikime 5,683
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet