1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K O N K U R S   P U N E

Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm dhe në një mjedis stimulues të punës, Kompania e Sigurimeve “EUROSIG” Sh.A., fton të gjithë të interesuarit që të aplikojnë në vendin e punës:

Administrator/e i/e Dëmeve

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pret palët për paraqitjen e dëmeve;
 • Përpilon marrëveshjet e dëmeve deri në limitin e përcaktuar;
 • Vendos të dhenat e dëmeve të raportuara në programe;
 • Përpilon dhe dërgon njoftimet per palët;
 • Shërbimet ndaj palëve qoftë në zyren e pranimit te dëmeve apo  përmes telefonit, dhënia e informatave të përgjithshme lidhur me kërkesat e parashtruara;
 • Plotëson/mirëmban librat e dëmeve;
 • Kontrollimi, regjistrimi dhe procesimi i lëndëve në dosje;
 •  Pranimi për plotësim dokumentacioni ose Ankesat;
 • Kryen edhe punë të tjera te nevojshme në kuadër të punëve të Departamentit të Dëmeve.

Kualifikimi dhe përvoja

 • Preferohet diplomë universitare;
 • Preferohet së paku dy (2) vite përvojë pune në punë administrative;
 • Vetinicues, i gatshëm për të marrë përgjegjësi;
 • Shkathtësi komunikuese, organizative;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • Aftësi dhe njohuri të punës në grup;
 • Aftësi e menaxhimit të punës nën presion;
 • Njohja e gjuhës angleze ka përparësi.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar, të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lart, mund të konkurojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës: hr@eurosig-ks.com (duke cekur në subjekt pozitën e punës për të cilën aplikoni) ose përmes rrjetit social Linkedin.

Vendi i punës: Prishtinë

Data e fundit për aplikim: 03.02.2023, ora 16:00

 

Kandidatët që përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Shikime 2,235
Kategoria Administratë
Skadon 03/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet