1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Zagragja & Associates, kompani lidere në fushën e kontabilitetit me mbi 17 vite në treg, me mbi 300 klientë të cilëve u ofron shërbime të kontablitetit, mbajtjes së librave, taksave dhe këshillim financiar, ofron mundësi punësimi për disa pozita.

Pozita: Teknik i Kontabilitetit

Roli: Jemi në kërkim të një Tekniku të Kontabilitetit për t'iu bashkuar ekipit tonë. Detyrat dhe përgjegjësitë përfshijnë mbajtjen e kontabilitetit për transaksione financiare, përditësimin e pasqyrave financiare, përgatitjen e raporteve mujore financiare dhe llogaritjen e taksave mbi pagat. Puna kryhet nën mbikëqyrjen e menaxherit përderisa ju mësoni më shumë për punën e kontabilistit dhe situatat e ndryshme të klientëve.

Përgjegjësitë:

 • Të komunikojë me klientë për të mbledhur informacione/dokumentacione të javës/muajit paraprak.
 • Të bëjë regjistrimin e të dhënave për fatura të shitjes dhe blerjes.
 • Të bëjë përpilimin e librave të shitjes dhe blerjes.
 • Të përfaqësojë klientë në procedura të Administratës Tatimore.

Shkathtësitë dhe Kualifikimet:

 • Të ketë njohuri të legjislacionit për standardet e kontabilitetit.
 • Vëmendje ndaj detajeve dhe saktësi në regjistrimin e të dhënave.
 • Aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shakthtësi ndërpersonale.
 • Përvojë paraprake minimum 1-vjeçare në regjistrimin e të dhënave duke përdorur softuer të avancuar.
 • Diplomë Bachelor në Ekonomi/Financa ose në një fushë të ngjashme.
 • Njohja e gjuhës angleze.

Benefitet:

 • Sigurim shëndetësor
 • Pagë konkuruese
 • Udhëtime grupore me ekipë (Team retreats)
 • E premtja e fundit e muajit pushim

Data e fundit për aplikim: 12 shkurt 2023

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në emailin info@zagragja.com

Shikime 4,208
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 12/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet