1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ne po rritemi me shpejtësi dhe tani kemi nevojë për një anëtar/e në pozitën e Menaxher/it - es operacionale në pikën tonë në Rrugën B. 

Si ekip shumë energjik dhe kreativ, i inspiruar nga aroma e luleve jemi në kërkim të personit që do të na bashkangjitet, bashkë do të jemi pjesë e momenteve të bukura dhe lumturisë së klientëve tanë çdo ditë.

Apliko tani për pozitën e hapur nga Grand Flowers!

Menaxher/e Operacionale 

Detyrat dhe Kriteret e nevojshme:

 • Përvojë paraprake të ngjajshme së paku 5 vite;
 • Udhëheq operacionet në lulishte;
 • Punon ngushtë me ekipin e floristëve dhe bën kordinimet me departamentet ndërlidhëse;
 • Përcjell performancën e hyrje-dalje dhe shit-blerjeve;
 • Bën kontrollin e kualitetit të produkteve të blera dhe të përgaditura;
 • Harton dhe analizon buxhetin e kostove operacionale;
 • Përcjell në baza ditore proceset dhe performancat e ndërlidhura me përfundimin e suksesshëm të qëllimeve të parapara të kompanisë;
 • Udhëheq procesin e menaxhimit të produktivitetit dhe zhvillon kulturën e punës duke u mbështetur në politikat dhe frymën e kompanisë;
 • Zhvillimi dhe zbatimi i planit të logjistikes në përputhje me objektivat e përgjithshme të kompanisë;
 • Diplomë universitare Bachelor / Master në Ekonomi dhe Menaxhment
 • Njohuri të avancuara në programet bazë kompjuterike;
 • Aftësi të mira analitike, për të vepruar me integritet, profesionalizëm dhe konfidencialitet;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi verbal dhe të shkruar;
 • Aftësi të konsideruara organizative dhe vendim-marrëse;
 • Aftësi për të menaxhuar kërkesat ekipore;
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV dhe Letër motivuese në: info@grand-flowers.com

Shikime 6,507
Kategoria Menaxhment
Skadon 26/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet