1
PREMIUM

Përgjegjës/e për Financa dhe Administratë – BONEVET Peja

Ruaj
BONEVET Peja
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BONEVET Peja po kërkon entuziastë dhe profesionistë që t’i bashkangjiten ekipit tonë në pozitën Përgjegjës/e për Financa dhe Administratë.

Kjo pozitë e punës hapet për punëtorë me orar të plotë, me prezencë fizike në Pejë.

Prapavija profesionale dhe shkathtësitë e kërkuara:

  • Të jetë në përfundim apo të ketë përfunduar të paktën nivelin bachelor të studimeve, me preferencë për drejtimet universitare në Ekonomi/Financa;
  • Të ketë përvojë në punë, me preferencë për përvojë paraprake me OJQ;
  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit (në të folur dhe në shkrim në gjuhë shqipe dhe angleze);
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe logjistike;
  •  Të jëtë i/e përpiktë dhe të respektojë maksimalisht proceset e punës;

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

  • Të menaxhoj dhe kryj operacionet financiare të organizatës, në bashkëpunim me Drejtorin/eshën Menaxhues/e;
  • Të përpiloj raportet, pasqyrat dhe të tjera dokumente financiare të organizatës;
  • Të strukturoj të gjithë dokumentacionin fizik dhe digjital të organizatës;
  • Të menaxhoj anën logjistike të operimit të përditshëm të organizatës;
  • Të kontrolloj dhe të përkujdeset për të gjitha shërbimet financiare dhe administrative të organizatës;

Data e fundit për aplikim: 15 shkurt 2023, ora 23:59

*Për të fituar çasje në formën e aplikimit në linkun mëposhtë ju duhet të keni një llogari në Gmail.

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet