1
PREMIUM PLUS

Estetiste për fytyrë, Depilatore , Masazhere dhe praktikante, Recepsioniste

Ruaj
Victoria SPA Center
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Victoria SPA Center shpallë konkurs për:

  • Estetiste për fytyre 
  • Depilatore 
  • Masazhere dhe praktikante 
  • Recepsioniste 
Paga fikse + bonuse 
Orari vetëm pasdite. 
Kushte të mira pune dhe staf bashkëpunues. Përparësi kanë aplikantët me pervojë pune. 
Kandidatet e interesuar mund te kontaktojne ne kete numer:
049-888-304 (Viber ose Whatsapp)
 
 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet