1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita - Asistente e Shitjes (Femra)

Lokacioni – Prishtina Mall

Rregullat dhe Përgjegjësitë :

  • Respektimi i rregullave dhe urdhërave që i përcaktohen nga personat përgjegjës.
  • Respektimi i rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës.
  • Rekomandim, përzgjedhje dhe ndihmoe në gjetjen ose marrjen e mallrave bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve.

Kulaifikimet :

  • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm ;
  • Përvojë pune në pozitë të njejtë ose ngjajshme ;
  • Ndihmon njohja e gjuhës angleze;

Kushtet:

-Orari: 7 orë ne dite. 6 Dite te javes.

Aplikimi :

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe dokumente të tjera ne Orchestra.ks@hotmail.com I lusim aplikantët qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numra kontaktues.

Ju lutemi të specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Orchestra Kosovë - Magj. Prishtine - Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë TEL:+383 (0) 49 64 74 74

Email : Orchestra.ks@hotmail.com

Shikime 5,357
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet