Pi Communications
Promotere (20)
Shpërndaje
	 	 
PI Communications hap konkurs për 20 Promotere.
 
Orari i punës: 
  • Promoteret do të punojnë 4 orë në ne ditë, 3-5 ditë në javë.
Lokacioni:
  • Aktivitetet do të mbahen në Prishtinë dhe ne qytetet tjera në Markete dhe Bare.
Si të aplikoni: 
  • Dërgoni CV-te tuaja së bashku me një fotografi në promotion@pirelations.com , ose mund te shkruani edhe në Facebook (Pi Communications).
  • Afati i fundit për aplikim është më datën: 27/05/2019, ora 16:00.

TAGS: PI CommunicationsPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1374
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US