1
PREMIUM

Shitëse, Sanitare, Ndihmëse në Banak

Ruaj
Mulliri - The Coffee Company
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e kafesë "MULLIRI VJETER" tashmë e dashur dhe e mirënjohur me prodhimet e saj të kafesë me të njëjtin emër, e pranishme në treg me një shumëllojshmëri produktesh dhe me një rrjet dyqanesh ne Shqipëri, tashme do e gjeni dhe ne Kosove.

Kriteret per pozicionin "Asistente sherbim klienti ose Shitese" :

  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi
  • Te kete aftesi organizimi dhe bashkepunimi
  • Mosha 18- 25 vjec
  • Te jete energjike, pozitive dhe e buzeqeshur
  • Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh
  • Cv duhet te kete patjeter te bashkengjitur foton.

Kriteret per pozicionin "Sanitare"  & "Ndihmese ne banak" :

  • Te kete aftesi te mira komunikimi   
  •  Mosha 35 - 40 vjec  
  •  Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh  
  • Te menaxhoje ngarkesen e fluksit te punes

Dergoni CV ne financamulliriprishtine@gmail.com

Shikime 5,758
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 24/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet