1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs per praktikante

Kopshti AMA është në kërkim të 2 praktikanteve me pagese.

Detyrat dhe përgjegjësitë gjatë punës praktike:

 • Bashkëpunim i ngushtë me stafin edukativ/administativ të Kopshtit AMA
 • Puna e afërt me fëmijët që janë në përgjegjësi të edukatores
 • Qasje pozitive ndaj fëmijëve dhe përkrahje emocionale
 • Organizimi i materialeve dhe pajisjeve të përdorura sipas metologjisë Montessori
 • Përdorimi i aktiveteve të ndryshme sikur (këndimi, rrëfimi, lojërat e strukturuara, arti, aktivitetet jashtëshkollore) për stimulimin dhe rritjen e aftësive të fëmijëve
 • Monitorim i rregullt i përparimit të fëmijës gjatë kohës së mbajtjes se praktikes
 • Angazhim sipas standardeve të të mësuarit të përcaktuara nga kopshti duke pasur vëmendje të veçantë ndaj rregullave të sigurisë.

Përvoja e kërkuar:

 • Studente ne fushen e edukimit, psikologji, sociologji.
 • Njohuri të shkëlqyeshme mbi zhvillimin fiziologjik dhe emocional të fëmijëve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi (gjuha angleze) përparësi
 • Fleksibilitet dhe durim
 • Aftësi kreative të të krijuarit proces mësimor kreativ
 • Ndjekje e trendeve të fushës së edukimit
 • Certifikatat do të lëshohen në fund te praktikes.
 • Praktika do të zgjat 3 muaj.

Procesi i aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozitë, dërgoni CV dhe Letrën motivuese/përshkruese për ju në e-mailin:

ama.kopshti@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është: 10 Shkurt 2023

Jemi entuziastë të ju japim përvojën tonë.

Shikime 4,180
Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 10/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet