1
PREMIUM

Shitës Ambulantiv

Ruaj
Mercurius Consulting
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA:                            Shitës Ambulantiv

REFERENCA:                     MC-020/3-22

QYTETI:                            Çagllavicë

Numri I Pozitave: 2

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë  e Marketingut, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Shitës Ambulantiv, të cilët kanë përvojë në gjenerimin e shitjes.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëjë shitjen e mallit në terren, duke vizituar pikat e caktuara sipas planit të shitjes së kompanisë.
 • Të bëjë vizita të përditshme te klientët, të merret me regjistrin e kërkesave të tyre dhe të mbajë kontakte të vazhdueshme.
 • Të identifikojë klientët e ri potencialë për shitjen e produkteve ekzistuese dhe promovuese, me qëllim të zhvillimit të tregut.
 • Të organizojë operacionet e përditshme të shitjes në terren dhe përmbushë planin e shitjes për produktet e caktuara nga kompania.
 • Të bëjë analiza të produkteve të caktuara të konkurrencës në treg.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen t’i ketë të përfunduara studimet Bachelor).
 • Minimum 1 vit përvojë pune në shitje apo në industrinë relevante.
 • Energjik dhe i/e shkathët që të komunikojë lehtësisht me të gjithë njerëzit.
 • Aftësi të mira të negocim dhe shitje.
 • Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit.

OFERTA:

 • Paga 450 Euro (Neto).
 • Orari i punës prej 08:00 deri 17:00, nga e Hëna - E Premte (Të Shtunën punohet 09:00-16:00).
 • Sigurim shëndetësor.
 • Kompensim i shpenzimeve të telefonit.
 • Transport i organizuar në vendin e punës dhe anasjelltas.
 • Mundësi për të punuar me ekipin fantastik.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal dhe profesional.

APLIKIMI:

Të gjithë ju që posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 08.02.2022. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet