MAB shpk

Inxhinier/e i/e Ndërtimit

	 	 

MAB Shpk njofton kandidatët e interesuar se pas sukseve të shumta në gjithë Kosovën, tani në zhvillim të projekteve vijuese është në kërkim të një Inxhinieri/je të ndërtimit për të punuar në ambientet moderne të punës ku edhe do të mund të sfidojnë aftësitë e tyre.

Inxhinieri/ja i/e ndërtimit bartë disa përgjëgjesi, drejton dhe vlerëson një projekt. Ai/ajo do të shqyrtojë zonën ku do të zhvillohet puna, duke i kushtuar vëmendje të veçantë çështjeve të mjedisit dhe rregulloreve qeveritare që duhet të merren parasysh. Para fillimit të një pune, ata duhet të përgatisin raporte për gjetjet e tyre dhe të konsultohen me të tjerët për cdo projekt. Këtu mund të përfshihen shoqatat mjedisore, agjencitë qeveritare dhe kompanitë e ndërtimit të palëve të treta.

Disa nga këto shkathtësi janë:

 INSPEKTIMET NË VEND Testimet në lidhje me nivelet e ujërave të zeza, kullimit ose lartësisëMaterialevePajisjeveShpenzimet e punës 

 • Të kete te perfunduar fakultetin e ndertimtarise, konstruktiv - (Inxhinier i diplomuar ndertimi)
 • Të ketë përvojë pune minimum 2 vjeçare ne ekzekutim te objekteve
 • Rikonstruksjon/ ndertim objektesh, perfshire ujesjells dhe kanalizime
 • Te kete njohuri te shkelqyer ne programet Acad, pakete office
 • Te kete njohuri te shkelqyer per pergaditjen e paramasave
 • Te kete njohuri per pergaditjen e librit ndertimor dhe ditarin e punes
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit
 • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës
 • Të ketë gatishmëri të punoj edhe jashtë orarit të punës sipas nevojës

SI TË APLIKONI:

 • CV-ne tuaj e dërgoni në email adrese mabpunesimi@gmail.com  
 • Kandidatët, gjithashtu, CV-is duhet të bashkangjesin dhe keto dokumente
 • Kopje te diplomes
 • Kopje te certifikatave te trajnimeve, referencave qe deshmon pervojen e punes 2-vite.
 • Vetëm kandidatët të cilët do të përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë
 • Afati i fundit per aplikim është 24 Maj, 2019, në ora 18:00 
 • Mirëpresim aplikimet tuaja!

TAGS: MAB Shpk, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1131
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC