1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kamarier

Përgjegjësia:

Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë

  • Njohja e punës me kompjuter
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës
  • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Kushtet:

  • Paga të mira
  • Bonuse mujore

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv te bashkangjitur në:

apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Kamarier

Gjinia: Femër/ Mashkull

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet