1
PREMIUM

Avokat/e

Ruaj
Hokulani Limited
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune

Avokat/e i/e brendshëm/e në Hokulani Limited

Pozita: Avokat/e

Kompania: Hokulani Limited

Raporton tek: Operatorja Kryesore

Lokacioni i punës: Prishtinë

Hokulani Limited është një kompani private e investimeve, kështu që asnjë fond nuk investohet nga investitorë të jashtëm. Ne investojmë në të ardhmen e rajoneve individuale në mbarë botën. Sektorët përfshijnë të gjitha fushat e mundshme të biznesit fitimprurës.

Ne po kërkojmë një avokat/e të brendshëm/e i/e cili/cila do të punoj në zyret tona në Prishtinë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Siguron zbatimin adekuat dhe respektimin e ligjeve, rregullave, politikave, rregulloreve dhe udhëzimeve administrative të përcaktuar me legjislacioneve në fuqi.
 • Qëndrim profesional me një ndjenjë të fortë diskrecioni për të mbajtur informacionin e ndjeshëm të sigurt dhe privat
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi ndërpersonale kur punoni me klientët, dhe punonjësit e tjerë
 • Aftësi të forta organizative dhe aftësi të menaxhimit të kohës për të trajtuar shumë raste në të njëjtën kohë
 • Njohuri praktike për përpunimin e tekstit, mjetet e tabelave, softuerin e prezantimit dhe teknologji të tjera
 • Aftësi dhe teknika të mira kërkimore, duke përfshirë përdorimin e rasteve studimore për të bërë pretendime dhe argumente mbështetëse
 • Njohuri të kontratave, dokumentacionit, proceseve dhe politikave të ndryshme ligjore
 • Aftësia analitike, arsyetimi logjik dhe gjykimi i shëndoshë kur trajtojnë në mënyrë profesionale çështjet e ndryshme
 • Njohuri të thella të specialitetit të tyre juridik, duke përfshirë ligjin tatimor, pasuritë e paluajtshme, drejtësinë mjedisore dhe ligjin penal

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • të ketë arsimim të lartë universitar,
 • Të jetë avokat/e i/e licencuar ne Kosove;
 • I/e specializuar ne ligjin komercial, ne mardheniet juridike-ekonomike
 • Së paku 7 deri ne 10 vite përvojë pune;
 • Njohuri për kornizën ligjore në Kosovë dhe aftësi për të mbështetur ndërmarrjen e hapave proceduralë për zbatimin e përgjegjësive të tyre ligjore;
 • Pervoje ne hartimin, negocimin dhe shqyrtimin e dokumenteve ligjore
 • Aftesi te forta analitike, kerkimore dhe konceptuale
 • Aftesi per te punuar ne presion dhe per te përmbushur afatet
 • Aftesi per te punuar ne menyre te pavarur dhe si pjese e nje ekipi
 • Gjuha Angleze është përparësi
 • Licensimi si avokat/e ne Shqiperi eshte përparsi

Benefitet

 • Pagë konkurruese
 • Procesimi i pages së 13-të

Dokumentet e kërkuara:

 • CV në formatin Evropian
 • Diploma dhe certifikata profesionale relevante

Nëse mendoni se i plotësoni kërkesat më lartë dhe që jeni kompetent për këtë pozitë, ju lutemi, dërgoni CV tuaja dhe dokumentet përcjellëse në: ardijana@hokulani-limited.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet