Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

CACTTUS SH. A. është kompani udhëheqëse në Kosovë, e cila ofron zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit. Portofoli i saj i shërbimeve përfshinë konsulencë në TIK, telekomunikacionin dhe rrjetet, integrim të sistemit, shërbime të zhvillimit të softuerit, zgjidhje të biznesit, edukim dhe trajnime.

Në vazhdën e plotësimit të kërkesave të vazhdueshme biznesore, CACTTUS SH. A. Shpall konkurs për pozitat e listuara si më poshtë:

 1. Network Engineer -Senior
 2. Network Engineer -Junior
 3. System Admin-Senior
 4. System Admin-Junior
 5. Cyber Security Engineer-Senior
 6. Cyber Security Engineer - Junior
 7. Technical Sales Engineer -Junior
 8. IT Project Manager -Senior
 9. IT Project Manager -Junior
 10. Cabling Technician
 11. Network Engineer Intern
 12. System Admin Intern

 

Si të aplikoni:

Përshkrimet më të detajuara të detyrave, përgjegjësive dhe kualifikimeve relevante të pozitave të sipërmendura, mund t’i gjeni në linkun: https://cacttus.com/join-us

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet ta dërgojnë CV-në, në: jobs@cacttus.com jo më larg se 24.02.2023

Ju lutemi që në subject line të emailit, ta vendosni titullin e pozitës për të cilën po aplikoni. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

CACTTUS Sh.a. është punëdhënës që ofron mundësi të barabarta punësimi.

Shikime 1,058
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 24/02/23 (28 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management