1

Menaxher/e Marketingu (3), Asistent/e për Financa dhe Kontabilitet (2), Shitëse (3)

Ruaj
Optika Moda
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

OPTIKA MODA ka arrite qe ne nje kohe shume te shkurter te behet kompani me emer, sinonim i cilesise se larte te syzeve ne Kosove dhe ka arrite qe t’u siguroje qytetareve te Kosoves syze me standard te larte. Te gjithe ata qe jane te interesuar te jene pjese e OPTIKA MODA ju ftojme te aplikoni per pozitat:

  • Menaxher/e Marketingu ( 3 pozita )
  • Asistent/e per Financa dhe Kontabiliteti ( 2 pozita )
  • Shitese ( 3 pozita )

Lokacioni : Prishtine

Nese jeni te interesuar t’i bashkoheni ekipit tone, ju lutem na dergoni CV-ne duke specifikuar ne Subject poziten e punes per te cilen po aplikoni, ne email: info@optikamoda.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet