PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Operator Prodhimi
1 Operator Prodhimi

Për rritjen e kapacitetit tonë jemi duke kërkuar edhe për një OPERATOR Prodhimi i cili do punojë ne lakimin dhe kthimin e materialiave të hekurit). Do të punojë me një Makinë CNC për Lakimin dhe realizimin e këndëve në metale, (abkand ose Press brake).

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të përdorur makinën e Lakimit.
 • Të realizojë këndet dhe lakimet e kërkuara në vizatime.
 • Përcaktimi i matjeve dhe llogaritja e madhësisë dhe sasisë së materialit të nevojshëm për një projekt të caktuar.
 • Të përdorur makinat CNC, me anë të së cilave kryen detyra si lakime, shpime, dhe të tjera funksione me anë të maqinës.
 • Të përkthjë udhëzimet në komandat kompjuterikenë mënyrë që makina të realizoj dhe përfundoj funksionin e duhur.
 • Përgatitjen dhe ngarkimin e lëndëve të para dhe pjesëve të ndryshme në makinë.
 • Mbikqyrjen e makinave derisa ato janë duke kryer detyrat dhe ndërhyrjen për çdo rregullim të nevojshëm për të prodhuar një rezultat përfundimtar sa më të mire.
 • Mirëmbrajtja e Makinës dhe vendit të punës

Kualifikimet e kërkuara për tu bashkuar në stafin tonë:

 • Përvojë pune në makineritë e Lakiminit, ABKANT, PRESS BRAKE ose të ngjajshme.
  * Të ketë  përvojë pune si Operator me makina CNC.
 • Përvojë pune në makinerit e ndryshme për përpunimin e Hekurit
 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat.
 • Aftësi për të përdorur makinën e Lakimit.
 • Vullnet për të mësuar punën dhe makinën.
  Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat
  është përgjegjës.

Rreth Kompanise:
LiftKos Sh.P.K është kompania e vetme në Ballkan që prodhon dhe monton ashensorë në Kosovë, prodhojmë për vendet fqinje të Ballkanit dhe veçanërisht jemi të orientuar në tregun Gjerman.
Pagesa, me marrëveshje por mbi mesatare, sipas ligjit dhe rregullave në fuqi në Republikën e Kosovës.
+ Sigurim shëndetësor.

Gjindemi në Parkun e Biznesit në Komoran, Drenas.
Të interesuarit të Lajmërohen në endrit.shatri@liftkos.com duke dërguar një CV dhe në subject
vendin për të cilin aplikojnë. 

PRANOJMË VETËM APLIKIME ONLINE (në e-mail)

Shikime 876
Kategoria Prodhim
Skadon 22/02/23 (26 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management