1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Pozita:Punëtor/e në Market

Vendi: Prishtinë/ Drenas

Lloji: Orari i plotë i punës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni konsumatorët me mirësjellje.
 • Të përgjigjeni në pytjet e konusmatorit duke i ofruar shërbim.
 • Të ndimoni konsumatorët në gjetjen e produkteve që kërkojnë.
 • Të ndimoni bashkpunëtorët e tjerë sipas nevojës në të gjithë marketin.
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në përgjithësi.
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për mjetet e punës.
 • Të siguroheni që raftet dhe hapësira nën përgjegjësinë tuaj të jetë e pastër.

Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsmatorëve dhe shitje me pakicë.
 • Shkathësi të shkëlqyera komunikuese dhe punes në ekipë.
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te  shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor  të  zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 23.01.2023 deri me 06.02.2023.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet