1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e Sigurimit Fizik Royal Security, me adresë në Hajvali, Kompleksi “Diamond Residence” shpallë:

KONKURS  PUNE

2 (dy)  Zyrtare për Financa

Detyrat dhe përgjegjësitë e Kërkuara

 • Mbajtja e llogarive të plota dhe të sakta të të gjitha transaksioneve financiare;
 • Regjistrimet kontabël në programin e QuickBooks me hyrje të dyfishtë me parim akrual;
 • Përgatitja e pasqyrave financiare;
 • Përgatitja e raporteve financiare;
 • Mbajtja dhe arkivimi i dokumentacionit në mënyrë elektronike dhe fizike (dokumentet e kontabilitetit);
 • Harmonizimi i llogarive bankare;
 • Përgatitja e dokumentacionit për auditim.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar Fakultetin Ekonomik;
 • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune;
 • Të ketë të përfunduar Scaak-së paku nivelin e parë;
 • Të di të punoj me programin e kontabilitetit Quickbooks;
 • Të di të punoj me programin e kontabilitetit KIT.
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office.

Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV ose duke shprehur interesimin për pozitën e caktuar në E-mail: info@ks-royal.com  ose duke na kontaktuar në numrin 045/ 200 000.

Konkursi është i hapur nga 24.01.2023 deri më 20.02.2023.

Shikime 5,282
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 20/02/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet