1

Asistente e Stomatologjisë

Ruaj
Elite Dental Care
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Elite Dental Care shpall konkurs pune për pozitën ‘’ Asistente e Stomatologjisë’’ .
 
Pozita e Asistentës së Stomatologjisë i përgjigjet detyrave dhe përgjegjësive si më poshtë:
  • Të jetë e licensuar për punë si asistente e stomatologjisë;
  • Së paku një vit eksperiencë pune;
  • Të ketë aftësi komunikuese;
  • Të jetë bashkëpunuese në punë ekipore;
  • Të tregoj kujdes, mirësjellje dhe interes për të ndihmuar gjatë kontaktit të parë me klientin;
  • Evidenton të dhënat e nevojshme mjekësore;
  • Përgaditë dhe mirëmban aparaturën mjekësore, instrumentet dhe mjetet e tjera të punës;
  • Bashkëpunon me stomatologun dhe ndihmon në të githa ndërhyrjet stomatologjike;
  • Detyra dhe përgjegjesi të tjera të cilat caktohen nga punëdhënësi në kuadër të pozitës së punës.
 
Kandidatët duhët të jenë serioz, ambicioz për punë dhe lusim që të aplikojnë vetëm kandidatët të cilët plotësojnë kushtet e sipërpërmendura.
 
CV-të së bashku me dokumentacionet të cilat dëshmojnë shkollimin dhe eksperiencën e punës duhet të dërgohen ne email-in:
elitedentalcareeu@gmail.com
Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët të cilët plotësojnë të gjitha kriteret e konkursit, i cili do të mbetet i hapur deri me datën 03.02.2023.
 
APLIKO TANI
Rr. Behar Begolli 153, Prishtina e Re (Obj. Puhiza 2)
 +38348377677

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet