Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SIKA PROJEKT sh.p.k. shpall Konkurs:

Për Arkitektët Kreativ, me koncepte inovatore, të përkushtuar për arritje të shënuara, Ju ftojmë:

Apliko

Për vend pune me të ardhme të përbashkët, ekip bashkëpunues, të dëshmuar me projekte vendore dhe ndërkombëtare.

Cka kërkohet:

  • Bashkëpunëtori ynë i ardhshëm, presim të ketë aftësi për programet: ArchiCad, 3ds MAX, Lumion, Photoshop, AutoCAD dhe Microsoft Office.
  • Keni përgjegjësi, kompetencë dhe respektoni marrëveshjen,
  • Jeni me kreativitet dhe përkushtim për detajet,
  • Punoni në ekip dhe nën presionin e kohës.

Dërgo Cv-në, motivacionin e konfirmuar me portfolion Tuaj, me subjekt: "Arkitekt/e" në e mailin: sikaprojekt@hotmail.com

*Aplikimet do të trajtohen objektivisht, me konfidencialitet.

Të përzgjedhurit do të ftohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri më: 24.02.2023

Adresa: Rr. Hajrullah Zymi, Ob-3, Nr.30, Fushë Kosovë, 12.000

Mirëpresim aplikimet Tuaja!

Kemi punë për të bërë!

 

Shikime 894
Kategoria Arkitekturë
Skadon 24/02/23 (28 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management