1

PHP Senior Programmer

Ruaj
TxUper
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania TxUper hap konkurs për programer të gjuhës PHP (Senior level)

Pozita: PHP Senior Programmer

Tipi i punës: FULL TIME

TxUper është kompani e cila vepron në bashkëpunim të ngushtë me kompani serioze dhe të suksesëshme në shtetet skandinave,  me bazë në Prishtinë, e specializuar në shërbime telefonike në gjuhet skandinave. 

TxUper është duke kërkuar një programer të lartë me ekspertizë në PHP. Kandidati ideal do të ketë një sfond të fortë në zhvillimin dhe një kuptim të thellë të gjuhës PHP dhe ekosistemit të saj.

Përgjegjësitë:

 • Dizajnoni dhe zhvilloni aplikacione komplekse ueb duke përdorur PHP.
 • Shkruani kod të pastër, efikas dhe të mirë-dokumentuar
 • Bashkëpunoni me anëtarët e tjerë të ekipit për të përcaktuar, dizajnuar dhe dërguar veçori të reja
 • Qëndroni të përditësuar me tendencat dhe teknologjitë më të fundit të industrisë

Kërkesat:

 • Domosdoshem keni njohuri të mira në shkrim, lexim dhe të folurit në gjuhën angleze. 
 • Përvojë e mire me PHP dhe kornizën e saj si Laravel, Symfony, CodeIgniter etj.
 • Përvojë me menaxhimin e bazës së të dhënave (SQL ose NoSQL)
 • Përvojë me kontrollin e versionit (Git)
 • Aftësi të mira për zgjidhjen e problemeve dhe korrigjimin e gabimeve
 • Aftësi të mire komunikimi dhe lidershipi
 • Përvoja me metodologjitë e zhvillimit Agile dhe JIRA është një plus.

 

 • Ne ofrojmë:
 • Sigurimin shëndëtsor.
 • Të gjitha pagesat tatimore.
 • Zyre në qendër të Prishtinës
 • Mundësi e punës nga shtëpia
 • Trajnime të ndryshme për zhvillimin tuaj profesional
 • Paga ështe e negociushme

Kandidatët e interesuar për më shumë informata rreth pozitës së hapur, mund të dërgojn CV-në e tyre ose pytjet për informata më të detajuara në email ose në numrin e telefonit: mergime@tadait.se 

+383 43 890 196

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet