PREMIUM

Shitës/e në Dyqan, Punëtor në Auto Larje & Mirëmbajtës i Objektit/Oborrit

Ejona
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Shitës/e në dyqan

Pejë
Detyrat: Të bëjë furnizimin, pranimin dhe dorëzimin e porosive.
Kualifikimet:
-Aftësi të përdorimit të Excel-it.
-Patent shofer të kategorisë B.
-Njohuri e programit te kontabilitetit (e preferueshme)

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 049137987ejona@ejona.com

 
Puntor në Auto Larje & Mirëmbajtës i objektit/oborrit
Pejë
Kërkojmë puntor për AutoLarje si dhe mirëmbajtës të objektit dhe oborrit, në objektin tonë në Zahaq.      

Të interesuarit të lajmërohen në 049137987 ose në zyret tona në Zahaq. 

Shikime 820
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 22/02/23 (27 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management