Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Video Editor - Remote or Office


Benefitet:

  • Kontrata 1-3 vjeçare me mundësi vazhdimi apo renovimi
  • Sigurim shëndetësor
  • Prosperitet në ngritje detyre

Kualifikimet në pozitën Video Editor janë:

  • Njohuri të shkëlqyeshme të Adobe Premiere Pro;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
  • Njohuri mbi platformat e mediave sociale (duke përfshirë YouTube);
  • Të kuptojë si funksionojnë mediat sociale;
  • Të jetë kreativ/e, këmbëngulës/e;
  • Kureshtar/e, fleksibil/e dhe energjik;
  • Të ketë eksperiencë paraprake.

Nëse keni njohuri, përvojë apo kërkoni të zhvilloheni në këtë drejtim, presim aplikimet tuaja përmes butonit "Apliko" ku ju duhet edhe të ngarkoni CV-në tuaj në Gjuhën Angleze.

Shikime 1,040
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 22/02/23 (26 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management