1
PREMIUM PLUS

Shitës/e në GIFT SHOP (Albi Mall) (4)

Ruaj
Zhabari Print
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Shitës/e në Gift Shop Albi Mall (Prishtina):
 
Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit përkratësisht personalizimit të dhuratave. Momentalisht  kompania "Zhabari Print Shpk" zhvillon aktivitetin e saj në 6 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj dhe Gjilan.
 
Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djem dhe vajza me orar të plotë në pikën tonë në Albi Mall: 

Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Zhabari Print:

  • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm Avancimi i metodologjisë së punës
  • Vend pune të sigurtë
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Të interesuarit të kontaktojnë në emailin tonë zhabariprint@gmail.com ose në viber +383 49 108 100. Konkursi është i hapur deri më 20.02.2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet