Junior General Tech Engineer / Programming Instructor - 5 Pozita

Shkolla Digjitale
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shkolla Digjitale është një ndër shkollat e para të hapura në Kosovë që ofron kurse të teknologjisë informative dhe programimit kompjuterik për fëmijët e moshave të reja. Shkolla Digjitale/Digital School operon edhe në Maqedoni, Slloveni, Bosnje & Hercegovinë. Së fundmi me partneritetet tona shkolla ka filluar operimin edhe në Gjermani, SHBA, Meksike, Hong Kong, Maroko dhe Tunisi.

Si rezultat i suksesit dhe procesit te zgjerimit, jemi në kërkim të mbushjes së pozitës:

Junior General Tech Engineer / Programming Instructor - 5 Vende të lira

Pergjegjesite:

 • Te ndihmoje ne Administrimin e LMS
 • Te ndihmoje ne support te LMS
 • Instruktore i programimit
 • Te ndihmoje ne menaxhim te komunitetit 
 • Te ndihmoje ne monitorim te projekteve
 • Te perkrah instruktoret global ne Shkolles Digjitale
 • Te ndihmoje ne research te kurikulave te reja

Kurse në rolin e Instruktorit do të kenë për detyrë trajnimin e fëmijëve të moshave 7-18 vjeç. Instruktorët do  të përgatiten për planprogramin të cilin Shkolla Digjitale e ofron.

Kandidatët e pranuar do të kete trajnim intenziv 2 muaj!

Orari: Do të ofrohet Full Time (paradite apo pasdite)

Lokacioni: Prishtinë

Kriteret për pranim

 • Njohuri dhe shkathtësi  komunikimi në gjuhën angleze
 • Të ketë njohuri bazike ne programim kompjuterik
 • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
 • Aftësi të shpejtë të mësimit
 • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me nxënësit
 • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë.

Afati i fundit për aplikim: 29 Janar, 2023

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management