1

Sales & Customer Relations Officer (M/F) - 5 Pozita

Ruaj
Shkolla Digjitale
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shkolla Digjitale është shkolla e parë e hapur në Kosovë,  e cila ofron kurse te teknologjise informative për fëmijet e moshave të reja. Kjo shkollë ështe hapur në muajin Dhjetor 2015 si rezultat i nevojës dhe kërkeses së madhe të gjeneratës së re për mesim dhe njohuri më të thelluara mbi këtë fushë, përveç kësaj është kompania e parë dhe e vetme në Kosove e cila është bërë Franshizë për tregun vendor dhe internacional. Franshizat e Shkollës Digjitale sot operojnë me disa lokacione në Slloveni, Gjermani, SHBA, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Meksikë, Hong Kong, Maroko dhe Tunisi 

Si rezultat i suksesit dhe procesit të zgjerimit, jemi në kerkim të mbushjes së pozites:

Sales & Customer Relations Officer (M/F) - 5 vende të lira

Kandidatët e pranuar do të trajnohet në teknikat më të reja të shitjes dhe Customer Relations.

Orari: Full-time & Part-time

Lokacioni: Prishtinë

Kriteret për pranim

  • Të ketë shkathtësi në komunikim
  • Të ketë njohuri bazike me kompjuter
  • Aftësi të shpejtë të mësimit
  • Të jetë i shkathët në prezantim të produkteve
  • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me klientët

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë. Afati i fundit për aplikim: 26 Janar 2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet